Muziekschool Rijnwoude
 

MUZIEKLESSEN

Zangles

Tijdens een privé zangles werk je samen met mij aan jouw eigen geluid, stem, interpretatie, muzikale ontwikkeling en de zangtechnieken die daarbij passen. Elke stem is uniek en vraagt om een andere benadering. Een privé zangles is ideaal als je snel grote stappen wilt maken, je optimaal wilt voorbereiden voor een optreden of auditie. Ook is privé zangles fijn als je wilt zingen zonder specifiek doel, maar wel wilt leren om je stem optimaal te gebruiken.
Of je nou op zoek bent naar les in Jazz, Pop, Funk of Soul wil ik graag mijn passie overbrengen om het beste uit jouw stem te halen.

Pianoles

Rekening houdend met het niveau van de leerling wordt het level van de lessen aangepast. Het accent ligt voornamelijk op de ontwikkeling van de individuele muzikaliteit. De hiervoor benodigde technieken komen stapsgewijs aan de orde. ​Wat voorop staat is dat de leerling de lessen met plezier beleeft en daarbij snelle vorderingen maakt in het spelen. Behalve klassiek piano kunnen in overleg ook andere stijlen aan bod komen. Zowel beginnende als gevorderde leerlingen zijn welkom!